Feb 15, 2009, 10:08 AM

Опитай се 

  Poetry » Love
644 0 10
Опитай да ме нарисуваш в мисълта си.
Нали копира всяко очертание?
А после върху листа отпечатай
най-искрените помисли в душата си.


Опитай се да ме сънуваш тази нощ.
Такава, за каквато си мечтал.
А в моя сън най-бързите коне
до мене твоята любов ще ми изпратят.


Опитай се в съня си да ме имаш.
Най-грешната, и влюбена до болка.
(Нали такава трябваше да бъда?!)
Докосвай ме, целувай ме,
люби ме - твоя съм!
Изпепели ме!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??