10.02.2008 г., 21:16 ч.

Опитай се да забравиш! 

  Поезия
616 0 2
Опитай се да забравиш
горещите дни, прекарани с мен,
когато толкова млади и влюбени,
посрещахме утрото на следващия ден!

Опитай се да забравиш
първата ни нощ - тя бе
толкова прекрасна,
първата целувка, първата прегръдка!

Опитай се да забравиш
мен, момичето с голямото сърце
и прекрасните мечти,
опитай се да ме забравиш
и може би ще си щастлив!

Опитай се да забравиш
всичко, свързано с мен,
макар и да знаеш,
че ще страдам някой ден!

Опитай се да ме забравиш
и бъди щастлив с новата любов,
от сърце ти го желая, мили,
но избора беше твой - не
пожела моята любов!

© Д-р Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубавите неща трудно се забравят, Диди.
    Поздрав за стиха.
  • браво!!причинил ти е болка и ти му желаеш доброто,вече останаха малко такива хора!поздравления стахотен стих
Предложения
: ??:??