6.03.2011 г., 20:25 ч.

Опитоми ме 

  Поезия » Еротична
1172 0 2

С колана си за
леглото завържи ме!
Целувай ме, за
тялото ми моли ме!

Гали и груб бъди!
Чуй как дишам учестено.
Хапи и нежен бъди!
Виж как цялата горя.

Прехапвам устни
и очите си затварям.
Не издържам - искам
те! Подари ми тялото си.

Горещото ми, голо
тяло в леглото те
чака - къде си ти!?

Вкусът на хмел
омеква по устните ми
и червилото по
цигарата остава!

А трябва твоят вкус
по моите устни да омеква!
А трябва червилото ми
по твойто тяло следи да оставя!

Искам да си тук,
да видиш как
тялото ми се
извива от възбуда!

Желая да следиш
всяко мое движение!
Плавно да прилепваме,
в нощта да се сливаме!

Искам те на светло!
Искам да гледам в
очите ти, точно преди
да свършиш!

Искам да се почувствам
желана и твоя!
Искам да се чувствам
покорена и опитомена!

© Апокалиптикс А Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Искам да се чувствам
    покорена и опитомена!"
    Поздрав за красивото стихотворение
  • Слушам пет-шест пъти поне една песен, може и да е подходяща за тук като настроение. http://www.youtube.com/watch?v=KVmNXJIG1vA&NR=1
Предложения
: ??:??