18.01.2016 г., 14:34 ч.

Опиянен от любов 

  Поезия » Хумористична
556 0 1

ОПИЯНЕН  ОТ  ЛЮБОВ

 

Ти, ти, ти, ти,

вечен блян на моите мечти.

Ах, колко си прекрасна ти!

Звезда, която в сърцето ми пламти!

И аз… вечно жаден съм за твоите очи.

 

Ти, ти, ти, ти,

всичко си за мене ти.

Ах, как душата ми, за тебе пак пламти!

И хиляди сълзи бих пролял за теб дори.

За една глътка, която да ме опияни

и моята душа да възвиси...

 

Ти, ти, ти, ти,

която моята душа си присвои

и ме запрати насред бурното море от хиляди сълзи!

Да се вайкам и да ме боли…

Ах, как душата ми ти опияни!

           ***

 

(Говореше алкохоликът на чашката си с вино.)   

                                                   

© Галифрей Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??