22.12.2008 г., 0:07 ч.

Опияняващо щастливо 

  Поезия » Любовна
831 0 4

Сгушена в тялото ти искам да заспивам

и твоята топлина да е моя в нощта.

От любовта ти нежна искам да отпивам

и да бъда пак най-щастливата жена.

 

Защото...

 

Покоряваш ме с поглед и милувки,

тъгите ми стопяваш със усмивка.

С тъпи шеги и леки преструвки

сломяваш образа ми на горделивка.

 

И затова...

 

От целувките ти в небесата политам,

за твоите прегръдки горещо копнея.

От любовта ти като пияна залитам

и звънко на света непрестанно се смея.

 

 

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??