22.01.2017 г., 18:15 ч.

Оплаквания към света 

  Поезия » Философска
525 1 0

Въпрос към вас

 

Защо денят ви е  изпълнен със тревога? 
Не спирате с оплакванията към света.
Кажете "мамка му,  аз мога", 
във живота си безплатно да блестя.

 

Вместо да сте благодарни, че ви има
и че можете да дишате дори.
Оплаквате се кой с каквото има 
и че трудно се живее в тези дни... 

09.01.2017

© Красимир Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??