2.10.2011 г., 14:02 ч.

Опознай ме 

  Поезия » Любовна
736 0 2

Опознай ме, не съм лош човек,

опознай ме, аз съм точно за теб.

Може някои различия да имаме,

но пък прилики - колкото искаме!

 

Не мисли никога, че изборът ти е лош,

не ме изхвърляй в най-близкия кош.

И двамата джакпота улучихме,

в избора напълно сполучихме!

 

Открихме човека, когото търсихме толкова време,

който да ни разбира и да тачи нашето бреме.

Нашата връзка има смисъл, ще има баланс,

просто трябва да ù дадеш реален шанс!

 

Тогава щастието ще възтържествува,

любовта в сърцето ще започне да нахлува,

а страстта ще започне да кипи и бушува,

нека връзката ни дълго да просъществува!

© Здравко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??