Опознай ме, не съм лош човек,
опознай ме, аз съм точно за теб.
Може някои различия да имаме,
но пък прилики - колкото искаме!
Не мисли никога, че изборът ти е лош,
не ме изхвърляй в най-близкия кош.
И двамата джакпота улучихме,
в избора напълно сполучихме!
Открихме човека, когото търсихме толкова време,
който да ни разбира и да тачи нашето бреме.
Нашата връзка има смисъл, ще има баланс,
просто трябва да ù дадеш реален шанс!
Тогава щастието ще възтържествува,
любовта в сърцето ще започне да нахлува,
а страстта ще започне да кипи и бушува,
нека връзката ни дълго да просъществува!
© Здравко Все права защищены