22.12.2017 г., 11:31 ч.

Оправи се сам (само за мъже) 

  Поезия
463 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 - Вярваш ли ми, или не,

ще ти дам съвети верни,

само слушай ме добре

и попий словата скверни:

 

 - Стой си малко настрана,

някъде встрани се взирай,

в нашта хубава страна

имаме безброй сеири!

 

 - Чакай някой да се спре,

да потърси равносметка,

друг пешкира да пере

и петната да изчетка!

 

 - Лъскай стария бастун,

протегни напред ръката,

с малко по-вече сапун

ще изкараш до заплата!

 

 - И ако искаш да не те боли

често сменяй си захвата -

иначе ще страдаш с дни,

ще получиш тенис лакът!

 

 

© Yuri Yovev Всички права запазени

Юри Йовев

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??