The work is not suitable for people under 18 years of age.
- Вярваш ли ми, или не,
ще ти дам съвети верни,
само слушай ме добре
и попий словата скверни:
- Стой си малко настрана,
някъде встрани се взирай,
в нашта хубава страна
имаме безброй сеири!
- Чакай някой да се спре,
да потърси равносметка,
друг пешкира да пере
и петната да изчетка!
- Лъскай стария бастун,
протегни напред ръката,
с малко по-вече сапун
ще изкараш до заплата!
- И ако искаш да не те боли
често сменяй си захвата -
иначе ще страдаш с дни,
ще получиш тенис лакът!
© Yuri Yovev All rights reserved.