16.08.2007 г., 20:00 ч.

Оптимистично 

  Поезия
706 0 0
Когато ти се иска заплачеш,
когато си отхвърлен от света,
когато чувал си обиди и
когато самотен си в нощта...
недей да плачеш, усмихни се
... спомни си ти за хубави неща
... да, знам, че не може да се върне
минало е - няма връщане назад,
но може би нещата бъдни...
да, ще бъде всичко в такт.
Приятелю, така върви животът наш...
една напред, две назад, понякога и три,
но ти научи се да живееш,
да бъдеш себе си и да копнееш
за радостите от живота
и за бъдещето, което е пред теб
!

© Тихомира Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??