29.08.2013 г., 12:27 ч.

Оптимистично 

  Поезия » Друга
357 0 2

Стига толкова, свят,
земетръси!
Стига стихове,
бурно накъсани!
Стига мисли,
безкрайно объркани!
Стига чувства,
гневливо потъпкани!
Дойде време
за ново пробуждане!
Всяка среща със хора
е случване,
предпоставено
да ни бъде израстване!
Всяка обич, дарена
в пространството,
ни се връща,
при нас отразена,
като чиста
усмивка-вселена.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Споделям мнението на Красимир! Поздрави за стиха, много ми хареса!
  • Израстване,казваш...Ако всеки се стремеше към това,светът щеше да сбъдне мечтите си!
Предложения
: ??:??