12.03.2018 г., 10:30 ч.

Оптимистично 

  Поезия » Философска, Гражданска
584 0 1

Когато времето неумолимо те засили, 
не бързай да си взимаш с птиците довиждане. 
Виж, гълъбите дето сме спасили
ни носят писъмца на свиждане.
И в тези писъмца трептят трошиците 
на вярата, която сме раздали.
Щом дойде време да спасиш душицата,
хапни от тях! Отново ще си цяла!

 

17.09. 2017г.
София

© Цветка Колева Всички права запазени

Посветено на сестра ми

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??