9.10.2007 г., 14:58 ч.

Оранжево 

  Поезия
522 0 8
Крушката в банята пак изгоря.
Мисля да я сменя с портокал.
Плочките също ме дразнят.
Сини като следи от насилие
и напръскани с релефно бяло...

Зад оранжевата врата
на шкафчето в банята
медикаменти
в стъклени шишенца
си докосват етикетите.
И ме виждат гола...
Пластмасово оранжева
отвън и отвътре.

Имам нужда
от една свръхдоза
случване...
И от единайсет минути
абстиненция.

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??