24.06.2011 г., 22:02 ч.

Оргазмено желана си~ 

  Поезия » Бели стихове
727 0 0

 

24 Юни 11 г

 

~&*~ Оргазмено желана си~

 

Душице моя!

Необуздано вдишвана си!

 

Кралице, на Душата ми пленена!

 

Виялице!

ВИЕЛИЦЕ - сега стаена...

 

ОБИЧАМ ТЕ!!!

 

ОБИЧАМ ТЕ!!!

Красива моя!!!

 

Защо съм само стих отронен,

Който между пръстите ти днес изтичам...

 

Виялице!!!

ВИЕЛИЦЕ - сега стаена...

 

Лицето ти разгръщам!!!

И в страниците му заспивам...

 

Дълги часове сънувам~*

Тичам...

 

ЛЮБИМА МОЯ!!!

Дишаща Вселена...

 

В дрехите ти искащо се гушвам!

 

Така мечтал съм ги!

Тъй дълго вдишвал съм ги нямо...

 

РОБ СЪМ ТИ!

 

А ти робиня на страстта си...

ЧУВСТВЕНА!

 

НЕЧУВАНО ЖЕЛАНА!!!

Длан отворена за мене...

 

Чаша в устните ми днес

Умилкващо засрамена и нежна~*

Виялице!!!

ВИЕЛИЦЕ...

 

ЛЮБИМА МОЯ!!!

Говорещата ми Раковина...

 

Прегръщаш ме във мислите

И Сърцето ми усмихваш...

Ручей животворен

И Небе

Цъфтящо в зима~*

 

ВИЕЛИЦЕ с ръце на Самодива...

Горски Плод сред сняг!

ВЪЛШЕБЕН~*

 

Стих върху вълна на близост -

Дишащ в мене...

ОБИЧАЙ МЕ!

Обичай ме и ме завивай~*

 

ТИ!

ПУХ сред Славеева песен...

 

ОРГАЗМЕНО ЖЕЛАНА СИ!!!

{при все, че тъй стоя безмълвен}

РАЗТОПЕН МОЙ МЕД!

Тиии!!!

ЦВЕТЕ НЕЖНО!

 

Виялице!

ВИЕЛИЦЕ...

Омилостивена~*

 

МАГЬОСНИЦЕ!!!

В оранжево и бяло~*

 

~&*~

 

{... с цветно моливче изписах странички две ~*}

 

Л-Е

 

 

 

говореща картина...  

  http://www.vbox7.com/play:0133d1cfe8

 

 

 

 

 

© Л-Е Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??