16.01.2024 г., 12:58 ч.

Оригами 

  Поезия » Бели стихове
98 0 0

Оригами

 

Избледнява по малко душата ми
от всеки миг пропукал и дъното.
Но тече като кръвта ми по вените
на душата и радост и мъката...

От вестник прочетен стократно
в оригами превърах аз всичкото,
а мислих -
в живота е страшно
да живея за малко без нищото...

Душата ми как да забрави,
че сладководни вълни е прескачала?!
Ще мечтае неволно със вятъра
и по навик - Обичам! ще каже...

 

 


 

© El Sense Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??