1.03.2007 г., 20:36 ч.

Орис 

  Поезия
798 1 6
Обречена съм цял живот да скитам,
но глътка топлина да не намеря.
Сега ще трябва пак да се опитам
от болка и от страх да не треперя.

Ще трябва да престана и да плача
и малко смелост луда да потърся.
А щом сега не съм сама във здрача
от всички грехове ще се отърся.

И ще танцувам с вятъра. Ще бъда
най-искрена, най-смела, най-добра.
И ще сънувам сънища несбъднати,
ще пея за разцъфнали утра.

Най-после ще успея да обичам
и няма да се върна у дома.
По слънчевите пътища ще тичам,
но с теб ще бъда вече - не сама.

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??