О Р И С
_____________________________________
На моето неостаряващо момиче
Душата ти е
като напукана пета
на Нестинарка.
Пристъпваща върху
жарава от сълзи.
С икона във ръце.
И подпалени коси.
Душата ти е
като пета на Нестинарка...
Остани такава,
каквато си.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев Всички права запазени
Много!
Поздрави!