15 окт. 2009 г., 17:56

Орис 

  Поэзия
1126 0 33

 

 

 

                                    О   Р   И   С

               _____________________________________

 

 

                                                   На моето неостаряващо момиче

 

 

 

 

 

                                   Душата ти е

                                   като напукана пета

                                   на Нестинарка.

                                   Пристъпваща върху

                                   жарава от сълзи.

                                   С икона във ръце.

                                   И подпалени коси.

                                   Душата ти е

                                   като пета на Нестинарка...

                                   Остани такава,

                                   каквато си.

 

 

 

 

 

                                                                   Виктор БОРДЖИЕВ

 

 

 

 

 

© Виктор Борджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??