27.06.2007 г., 1:28 ч.

Орисия 

  Поезия
864 0 20
Не съм момиче само за един...
Стараех се до днес да го забравя...
Заключвах го от мен в забутан скрин,
от миналия крах да се избавя...

Но просто съм белязана с това -
любимият с любим да го предавам...
Потъпквам за секунди верността
и постите за комка страст продавам...

Градя живот и после го руша...
Знам, че е лудост, но на мен се падна
да дефилирам в чуждите легла,
от щастието чуждо да открадна...

Орисана съм... в приказния свят
да бъда агне с щипка вълк отвътре...
А вълците кожуха си менят,
но нравът им до гроб един и същ е...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??