Позорна политическа игричка –
опасна, безкритична и продажна,
без да попитат мене, тебе, всички,
защо не бива и защо е важно
мирът да търсим, не да ври войната
на крачки две от нас кърви оттатък
оръжия решиха да изпратим
лакеите на САЩ и новината
ме лисна с гъстата си кал в лицето,
решиха вместо нас и им хареса,
редят предателства с възторг и трепет –
прегърнали се с чужди интереси.
© Милена Френкева Всички права запазени
Само с тази поправка Миленче, че интересите са "чужди", ако управниците са "наши" , а като се замислиш откога не е управлявана от българи ...; Поздравления за изразеното отношение!