ОСЕМ
Камелия Мирчева
***
Разпилях се в очите на вятъра.
Измислих си хиляди причини,
за да не тръгна в онова безумно
пътешествие. Извинявах
глупавата си упоритост
да остана в познатата,
удобна зона на отложени мечти.
Разбирам, че експресно всичко
покрай мен лети, а аз се примирявам.
Не се опитвам нищичко да променя,
дали не остарявам?...
© Камелия Мирчева Всички права запазени