21.06.2008 г., 19:41 ч.

Още 

  Поезия » Еротична
927 0 7

     ОЩЕ


Красива си.

Красиво очакване.

Докосват те пръстите,

гали те погледа.

 

Излишни са дрехите.

Обгръщат ме ръцете ти,

красиво оформени.

 

Стоиш пред мене разголена.

Слепи ме сапфирът на твоята кожа.

Нежно погалвам гърдите ти.

 

Телата ни жадно притискат се.

Нетърпелив като юноша

свалям преградите.

 

Морни телата преплетени.

Галя те в търпеливо очакване.

Не спирай.

Разголи ми до болка душата си!

 

© Борислав Пелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??