ОЩЕ ЕДНО ЮЛСКО УТРО 2
И отново е юли.
И отново е утро.
Този път – не последно,
но с познатите чувства.
Пак вълшебства внезапни...
Пак мечти разрушени...
Дежа вю ли? Да, просто
след пет кратки години.
© Атанас Димитров Всички права запазени