22.07.2009 г., 12:05 ч.

Още малко 

  Поезия
427 0 0

Остави ме още малко да те гледам
искам да запомня твоето лице
искам като си отидеш да съм сляпа
и последното което видя да си ти

Остави ме да те гледам още малко
нека да запомня твоите черти
И дори когато си отидеш
Да те виждам със затворени очи

Остави ме да те гледам още малко
да запазя спомена за теб
искам да те помня вечно
такъв какъвто си сега
не искам времето да ми отнема
спомена за любовта

Остави ме близо още малко
искам да запомня твоя аромат
така дори когато теб те няма
ще усещам че си тук

Остави ме близо още малко
нека изгоря от нежния ти допир
нека белезите по ръцете
ми напомнят твойта топлина

Прегърни ме силно за последно
след това ме остави така
времето за мен ще спре
до следващата ни прегръдка - след смъртта

© Добринка Тосева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??