25.09.2011 г., 22:18 ч.  

Още миг 

  Поезия » Друга
980 0 23

Есенна обич

по пътеката

кротко пристъпва,

с изморени,

но топли очи

приласкава души

и копнее още миг

цветно щастие

да им дари,

най-съкровеното

да им пошушне

с пърхащи криле

и с устрема чуден

на мъничко птиче сърце…

 

https://www.youtube.com/watch?v=ITswHbJPHhQ&list=RDITswHbJPHhQ#t=0

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??