24.09.2016 г., 23:06 ч.

Още, още 

  Поезия » Любовна
344 2 2

Още, още

 

Искам погледа ти впит във мен - събличащ,

кроткия ти, буен нрав - обичащ,

звуците на тембъра ти - галещи,

дланите ти на ръцете - парещи,

грубите ти, нежни пръсти - пипащи,

кафеникавите ти очи - питащи.

Целия те искам, целия - тялото,

влязло надълбоко в мене - цялото,

нежната ти душа искам - детската,

кавалерските ти маниери - светските,

бясната ти дива ревност - грубата,

устремена към съдбата ми - лудата,

раменете, надвесени над мен - пищните,

пазещи ме от благодетели - хищните,

закрилящи ме във времето - бъдното,

до момента, в който премина в отвъдното!

Искам в ръцете ти да умра - топлите,

запушващи устните ми от воплите,

обгърнали ме здраво като окови

и всичко да се повтаря отново...

Защото знам - за дните ни и нощите

в теб има нежност още, още.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??