29.11.2016 г., 18:10 ч.

Още, още 

  Поезия » Любовна
954 2 6

ОЩЕ,ОЩЕ

 

Аз виждам музиката в теб!

И краските на твоето мълчание.

Стопило в мене оня лед...

Стопило всяко отчаяние.

 

Формите ти виждам в мрака.

Страстта ти чувствам и горя!

Изгарям в нежните ти ласки,

като в отдавнашна мечта.

 

Аз ясно чувам твоя зов.

Макар безмълвен - оглушаващ.

Зовът на твоята любов.

Любов неземна, непозната!

 

Във мрака твоите очи

ме галят с поглед нежен, топъл.

И нежнокадифените гърди,

и оня тих, сподавен вопъл...

 

И тази нощ ще свърши, знам.

Тъй свършват всички нощи.

Успях ли всичко да ти дам?

В мен има нежност още, още...

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??