2.09.2005 г., 16:14 ч.

Още си ми скъп 

  Поезия » Любовна
1642 0 6

Обичаш ли ме още,
че нежно ме поглеждаш,
или това е само
поредната игра?
Дали си бил самотен,
или пък неразбран си,
но погледът ти топъл
говори за тъга.
Ела до мене близо,
ръката си подай ми
и не скърби, че сам си -
без светлинка и път.
Със мойта обич нежна,
със нежната си ласка,
аз искам да ти кажа,
че още си ми скъп!

© Дорика Цачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??