9.09.2009 г., 13:47 ч.

Още сричам 

  Поезия » Любовна
472 0 4

 

 

                                            "Още сричам"


И няма пропасти, и няма драми,
всичко се заключва във делника.
Големите реки безспир са текли
и аз от твоите ръце ще изтека.

Но сега е рано,  още съм на капки,

още сричам се в мъгла.
Ще дойде ден, дъждът ще ме избави -

да се родя мъничка река.

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??