8.03.2008 г., 8:52 ч.

Осмомартенско 

  Поезия » Философска
1444 0 30

В ритъм с космоса пулсират -

сякаш са слънца...

Колко ли любов побират

женските сърца?

 

Колко ли надежди крият

женските очи?

Има някаква магия

в туй, че сме жени...

 

                                                Честит Празник, мили Откровенки!

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??