Mar 8, 2008, 8:52 AM

Осмомартенско 

  Poetry » Phylosophy
1442 0 30

В ритъм с космоса пулсират -

сякаш са слънца...

Колко ли любов побират

женските сърца?

 

Колко ли надежди крият

женските очи?

Има някаква магия

в туй, че сме жени...

 

                                                Честит Празник, мили Откровенки!

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??