2.01.2020 г., 23:58 ч.

Осмото чудо 

  Поезия » Друга
809 0 5

Ти си осмото чудо на осмият ден,

аз от осем минути съм влюбен във теб.

Имаш осем усмивки за всяка шега,

още толкоз въздишки за скръб и тъга.

Само осем минути, а сякаш съдба

осем века живяла в наш'те сърца.

Ти си осмото чудо и само за мен

осем топли прегръдки в зимният ден.

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??