15.10.2021 г., 2:58 ч.

Остана ми един мотив 

  Поезия » Философска
352 3 8

 

На птиците ми есента

събра багажа си за полет.

Задуха вятър от крила

душата ми до стон оголи...

 

Отлитат надалеч мечти

и да ги задържа не мога.

Но съхраних един мотив

напук на гаснещия огън

 

под спомените за добро

да скрия чувствата излишни.

Да стисна в дланите перо -

(остатък от крилете бивши)

 

Неизживения  живот

да доизмисля. И запиша...

 

© Дочка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??