27.11.2004 г., 12:04 ч.

Остани 

  Поезия
1615 0 3

Остани, не си отивай
Само миг, тук до мен
Остани, да не застина
Миг надежда - споделен


Остани, вътре в сърцето
Не затривай красотата
Остани, като обета
Които свърза ни сърцата


Остани да те обичам
Да не съм самотен аз
Остани да те наричам
Мое слънце, моя страст


Остани, без теб не мога
Нямам никой друг любима
Остани, с молба към Бога
Миг единствен да те имам

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??