7.05.2007 г., 21:04 ч.

Остани 

  Поезия
714 1 4
Остани, където си!
Не ме търси!
Не пропилявай младоста си,
за да се влюбиш в куп лъжи...
По-добре ненаранена пропусни
бъдещите мои грешки,
два-три оргазма,
малко дрешки,
един парфюм,
един шамар...
Един недетрониран господар!
Просто остани, където си!

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??