7 мая 2007 г., 21:04

Остани 

  Поэзия
713 1 4
Остани, където си!
Не ме търси!
Не пропилявай младоста си,
за да се влюбиш в куп лъжи...
По-добре ненаранена пропусни
бъдещите мои грешки,
два-три оргазма,
малко дрешки,
един парфюм,
един шамар...
Един недетрониран господар!
Просто остани, където си!

© Николай Драгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??