May 7, 2007, 9:04 PM

Остани 

  Poetry
715 1 4
Остани, където си!
Не ме търси!
Не пропилявай младоста си,
за да се влюбиш в куп лъжи...
По-добре ненаранена пропусни
бъдещите мои грешки,
два-три оргазма,
малко дрешки,
един парфюм,
един шамар...
Един недетрониран господар!
Просто остани, където си!

© Николай Драгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??