Изпепеляваща Обич!
Къде си в студения ден?
От твоите нежност и ласки
измръзнал така се нуждая!
На сирените песен вълшебна -
към скалите жестоки
душата ми бедна влечеш
И за теб безутешно, самотно и тихо ридая...
Дете наранено дълбоко у мен
кара мъжът който днес съм -
със сърцето разбито
съкрушен да се кае!
Обич нежна!
Остани тук при мен!
С теб докосвам и виждам
и вкусвам парче от безкрая!
© Ангел Милев Всички права запазени