Dec 17, 2019, 7:48 AM  

Остани, Обич нежна 

  Poetry » Love
600 1 4

Изпепеляваща Обич!
Къде си в студения ден?
От твоите нежност и ласки

измръзнал така се нуждая!

 

На сирените песен вълшебна -
към скалите жестоки

душата ми бедна влечеш
И за теб безутешно, самотно и тихо ридая...

 

Дете наранено дълбоко у мен
кара мъжът който днес съм -
със сърцето разбито
съкрушен да се кае!

 

Обич нежна!
Остани тук при мен!
С теб докосвам и виждам

и вкусвам парче от безкрая!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??