В топла нежност ме превърна,
пак сгушена тихо и мило в теб.
Умееш винаги да го правиш,
да ставам просто горяща жерава.
Времето край нас лети, не пита.
А твоите ласки в плен ме държат.
Изчезвам в забрава и унес блажен,
превръщаш ме в любяща жена.
Не мога да те деля с друга!
Та аз вече съм частица от теб.
Годините много ни свързват здраво,
в живота ни, мечтите сме в едно.
Не искам да те виждам тъжен,
живей живота с отворена душа.
Ти даваш цялата си обич,
нека пълна и за теб е тя.
© Елена Всички права запазени
Калина, радвам се че си ме прочела.
А ти скъпа Ели си моята морална подкрепа. Обичам те !
Благодаря и на Вас Йордан !