8.08.2006 г., 10:33 ч.

Остани в сърцето ми 

  Поезия
1051 0 6

Ако те помоля
да се върнеш...
ще го направиш ли?
Ако искаш
сърцето си
давам-
ето вземи...
подарявам...
Като за първи път
без да го пазя.
За първи...
и гордостта си
ще погазя.
Плащам с него
за твоите устни.
А душата
предлагам
на твоите пръсти.

Има нещо
в усмивката,
в смеха ти,
което ме кара
да настръхвам.
В очите ти
игриво пъстри
любовта се
отразява..
и въздъхвам.
Остани в сърцето ми!
Ето-аз всичко давам
тази любов
да не свършва.
Остани!
Моля те...
настоявам...

© Калпазанче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??