29.02.2008 г., 11:45 ч.

Остани земята под мен… 

  Поезия
671 0 11

Остани земя под мен…
Не се пропуквай, моля те…
По теб да ходя искам още,
да бродя пак навред.

Остани земя под мен...
Основата е важна - опора е …
Да тичам пак по теб
и падна ли, да няма болка.

Не ще допусна сътресения
да те разклатят под нозете ми.
Не ще допусна суша,
недостиг на валежи, радости...

Остани земя под мен...
Бъди опора, остани надежда.
Имам нужда да бъдеш със мен…
Остави ме просто да дишам!

 

28.02.2008


                                                       Еми

Моля за съвети, искрени мнения и някой ако има идея как да оправя края, ще му бъда много благодарна! Благодаря предварително! :)

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??