28.11.2012 г., 12:35 ч.

Остатък 

  Поезия
370 0 0

хвърлих сърцето си на кучетата
бяха бездомни и страхливи
нахраних ги с кураж
с истината за мен
с достойнството си
те не знаеха, че съм Единак
сега са глутница
следват ме, чакат още
мога да им дам само тялото си
безсърдечно

запазих си само две думи
Сбогом и Любов

© Анжелина Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??