хвърлих сърцето си на кучетата
бяха бездомни и страхливи
нахраних ги с кураж
с истината за мен
с достойнството си
те не знаеха, че съм Единак
сега са глутница
следват ме, чакат още
мога да им дам само тялото си
безсърдечно
запазих си само две думи
Сбогом и Любов
© Анжелина Стойчева All rights reserved.