Тръгнах си, но бързо се завърнах,
не успях и ден без теб.
Оказа се, че си ме чакал.
Бил си влюбен истински във мен!
Оставам с теб! И няма да е грешно,
щом градим по-добър живот.
Никой на света не е безгрешен!
Няма щастие без истинска любов!
© Антония Станчева Всички права запазени