6.05.2017 г., 13:11 ч.

Остави брегът с брезите 

  Поезия
391 3 10

Остави брега с брезите,
с нежния полъх на вълните.
Да отвеят ветровете,
нашата любов по световете.

Остави и отплавай,
със сълзи не остарявай.
Брега с брезите очаквай,
и душата си не изоставяй.

Птици да рисуват в небето,
голямото сърце на детето.
Остави брега с брезите,
да се потопят в звездите.

В мен кипи пожара,
защото любовта е за двама.
И морякът да отплава,
аз ще те чакам на прага.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??