Остави ме сама.
И без друго сама съм отдавна.
Не видя.
Не почувства.
И без друго не ти се отдава.
Нека бъда главен герой!
В мойта драма.
Нека плача докрай.
Даже край да няма!
Остави ме сама.
Да помисля..
Да заспя.
Ако може..завинаги!
© Просто Някой Всички права запазени