Feb 28, 2011, 9:10 PM

Остави ме 

  Poetry
590 1 7

Остави ме сама.

И без друго сама съм отдавна.

Не видя.

Не почувства.

И без друго не ти се отдава.

 

Нека бъда главен герой!

В мойта драма.

Нека плача докрай.

Даже край да няма!

 

Остави ме сама.

Да помисля..

Да заспя.

Ако може..завинаги!

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??