28 feb 2011, 21:10

Остави ме 

  Poesía
591 1 7

Остави ме сама.

И без друго сама съм отдавна.

Не видя.

Не почувства.

И без друго не ти се отдава.

 

Нека бъда главен герой!

В мойта драма.

Нека плача докрай.

Даже край да няма!

 

Остави ме сама.

Да помисля..

Да заспя.

Ако може..завинаги!

© Просто Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??